Aalborg Teaters prisbelønnede trilogi

Få en unik teateroplevelse, når Aalborg Teater viser deres prisbelønnede trilogi henvendelse Anita. Forestillingerne opføres helt ekstraordinært som en totaloplevelse, hvor du har mulighed for at se hele den barske, varme og vigtige trilogi over én dag.

I forestillingerne skildrer dramatiker Henrik Szklany socialt udsatte mennesker med lige dele kærlighed, humor og tragisk realisme. Gennem hovedpersonen Anita bliver vi konfronteret med skæbner, der både oplever tvangsauktion, tvangsfjernelse og tvangsanbringelse på underbemandede plejehjem.

Men henvendelse Anita handler også om værdien af en let brugt raclette; om overraskende kærlighed i en gammel granplantage; om Jesu kærlighed som (midlertidig) udvej; om fast arbejde på en svinefarm som vejen til lykken. Og om dødens smertende skønhed.

Trilogien består af forestillingerne Alle mulige ting til salg, Revolution i kommunen og Dødsbo på pløjemarken, som bliver vist i forlængelse af hinanden med to pauser imellem.

Alle mulige ting til salg: 63-årige Anita er blevet fyret fra sin aktivering og sidder med gæld til op over skyerne. Trods de sorte udsigter beslutter hun sig for at tage styringen over sit liv. Men så dukker hendes søster op, og Anitas genoprejsning er pludselig ikke så lige til.

Revolution i kommunen: Anita er blevet farmor, men svigerdatteren er indlagt på den lukkede, og Anitas søn Lars har myndighederne på nakken. Anita beslutter sig dog for at starte en lokal revolution, som skal sætte en stopper for systemets hersen med borgerne.

Dødsbo på pløjemarken: I den sidste del lever Anita med smerter og vil ikke mere. Hun vil tage sin egen værdige afsked. Men selv Anita er omgivet af mennesker, der elsker hende, og sammen kaster de sig ud i kampen for at beholde hende.


Instruktør: Martin Nyborg
Dramatiker: Henrik Szklany
Scenograf: Laura Rasmussen
Dramaturg: Jens Christian Lauenstein Led
Lysdesigner: Kasper Daugberg
Lyddesigner: Kristian Berg
Medvirkende: Marie Knudsen Fogh, Lars Topp Thomsen, Camilla Gjelstrup, Marcus Gad Johansen, Bolette Nørregaard Bang, Karla Rosendahl, Thomas Kristian Bek

PROGRAM
Alle mulige ting til salg (1 time og 25 min)
Pause (1 time)
Revolution i kommunen (1 time og 25 min)
Pause (1 time)
Dødsbo på pløjemarken (1 time og 45 min)

*Det er muligt at tilkøbe mad, som du kan nyde mellem en af pauserne. Du kan vælge mellem sandwich til 65 kr. eller en salat bowle til 85 kr. (vælg mellem kylling eller vegetarisk). Du tilkøber maden, når du har reserveret din plads i salen.

OBS
Vi gør opmærksom på, at i Dødsbo på pløjemarken bliver emnet selvmord behandlet. Er du i krise eller pårørende til et menneske i krise eller overvejer du selvmord, så kontakt Livslinien på telefon 70 201 201.

DATOER
30. maj kl. 16.00-22.45
1. juni kl. 14.00-20.45

BILLETPRIS
135-500 kr.