Privatlivspolitik

Dette website udbydes af
Folketeatret

Folketeatret
Nørre Voldgade 50
1358 København K
E-mail: mail@folketeatret.dk
Telefon: 38 34 55 55

Sådan behandler vi dine personoplysninger
Denne oplysningstekst beskriver, hvordan dine personoplysninger indsamles og behandles af Folketeatret som dataansvarlig i forbindelse med vores markedsføring og salg. Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, ved øvrig brug af services eller hvis du foretager køb via websitet.

Formålet med behandlingen af personoplysninger
Oplysningerne bruges til at registrere dine køb og betalinger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at sende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Hvilke personoplysninger
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, telefonnummer, adresse og betalingsoplysninger. Vi registrerer også købshistorik om, hvad du køber og hvornår samt præferencer og interesser for at kunne tilbyde dig relevante fordele m.v.

Videregivelse og opbevaring
Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til tredjeparter uden for Folketeatret, medmindre du har samtykket til en sådan videregivelse, eller det følger af lov- eller myndighedskrav. Videregivelse vil tillige kunne ske i forbindelse med fusion/opkøb/salg. I forbindelse med køb af billetter registreres du med følgende oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer og E-mail. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere billetterne til dig.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

I forbindelse med køb af billetter registreres personoplysningerne hos Billetten A/S og opbevares i maximalt 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Billetten A/S sender og opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.billetten.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Dog forbeholder Billetten A/S sig ret til at videregive navn, adresse, telefonnummer og e-mail til os på teatret i tilfælde af aflysninger o. lign.

Dine rettigheder
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at oplysningerne bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til teatret på: mail@folketeatret.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet. Som registreret hos Billetten A/S, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Billetten A/S via e-mail info@billetten.dk

Dataansvarlig ved billetsalg:
Billetten A/S
Åbogade 15
8200 Århus N
Tlf.: +45 70 2020 96