Tilgængelighed


Ledsagerordning

Indehavere af et officielt ledsagerkort, udstedt af Danske Handicaporganisationer, Dansk Blindesamfund eller tilsvarende organisation fra et EU-land, tilbydes en gratis (+ serviceomkostninger) ledsagerbillet til Folketeatrets egne forestillinger.

Ønsker du at bestille en gratis ledsagerbillet i forbindelse med køb af kørestolsplads eller andre handikap, skal du kontakte Folketeatrets eksterne billetkontor på tlf. 70 27 22 72, hverdage kl. 14 -17 (mandage 10-17), eller på info@billetbillet.dk.

Du skal medbringe dit ledsagerkort, når du går i teatret, og teatret kan bede om at få det fremvist i forbindelse med billetvisning.

Servicehund
Har du brug for at medbringe en servicehund til en forestilling er dette muligt såfremt: Det er en uddannet servicehund, eller en hund der er under træning som servicehund. Hunden er tydeligt afmærket med ”Hund på arbejde” vest eller lignende.

Ønsker du at købe billet med mulighed for at medbringe servicehund, skal du kontakte Folketeatrets eksterne billetkontor på tlf. 70 27 22 72, hverdage kl. 14 -17 (mandage 10-17), eller på info@billetbillet.dk