Planlæg dit besøg

 

Folketeatret åbner foyeren 45 minutter, før forestillingen begynder.

 • Det er nemt at komme til Folketeatret i Nørregade. Vi ligger i centrum af København og lige ved siden af Nørreport Station.

  Offentlig transport
  Buslinjerne 5C, 6A, 14, 15E, 184, 185, 150S og 350S kører alle til og fra Nørreport Station. Det samme gør Metroen, S-tog samt udvalgte regionaltog. Find din rute på www.rejseplanen.dk.

  Parkering
  Der er gode parkeringsmuligheder i p-kælderen under Israels Plads. Når du skal i teatret, kan du få 15 % rabat på din parkering ved at booke her. Hvis i benytter jer af denne mulighed, så husk at slå eventuelle parkeringsapps fra, de læses automatisk ved indkørsel.

  Der er desuden taxaholdeplads ved Nørreport Station. 

 • Få inspiration til restauranter i nærheden af Folketeatret og se vores rabataftaler her.

 • Folketeatret har to publikumsbarer, som er åbne før forestillingen og i pausen, hvis der er sådan en.

  Inden forestillingen kan du forudbestille drikkevarer, så de står klar til dig, når pausen begynder.

 • På Folketeatret tilbyder vi både ubemandede garderober og en bemandet garderobe. De ubemandede garderober findes ved alle scener, mens den bemandede er på gadeplan i foyeren. Det koster 20 kr. pr. indleveret genstand.

 • Der findes et begrænset antal børnesæder, som kan lånes fra garderoben.

 • Har du brug for en teleslynge, kan du i barerne låne en trådløs hals-teleslynge, som kan benyttes med eget høreapparat. For at sikre, at vi får teleslyngerne tilbage, beder vi om at få et sygesikringskort eller kreditkort i pant. 

 • Der er elevator til alle scener. Har du brug for at komme med en elevator, så henvend dig til vores personale.

 • Vi tilbyder følgende antal kørestolspladser på vores scener:

  Store Scene: 6 pladser kun i prisgruppe A
  Hippodromen: 2 pladser
  Snoreloftet: 4 pladser
  Kvisten: Afhænger af den enkelte forestilling

  Har du brug for en kørestolsplads, så kontakt vores billetkontor på telefon 70 272 272. Billetkontoret har åbent alle hverdage fra 14 til 17.

 • Der er adgang til handicaptoiletter ved alle scener.

 • Ledsagerordning
  Indehavere af et officielt ledsagerkort, udstedt af Danske Handicaporganisationer, Dansk Blindesamfund eller tilsvarende organisation fra et EU-land, tilbydes en gratis (+ serviceomkostninger) ledsagerbillet til Folketeatrets egne forestillinger.

  Ønsker du at bestille en gratis ledsagerbillet i forbindelse med køb af kørestolsplads eller andre handikap, skal du kontakte Folketeatrets eksterne billetkontor på tlf. 70 27 22 72, hverdage kl. 14 -17 (mandage 10-17), eller på info@billetbillet.dk.

  Du skal medbringe dit ledsagerkort, når du går i teatret, og teatret kan bede om at få det fremvist i forbindelse med billetvisning.

  Servicehund
  Har du brug for at medbringe en servicehund til en forestilling er dette muligt såfremt: Det er en uddannet servicehund, eller en hund der er under træning som servicehund. Hunden er tydeligt afmærket med ”Hund på arbejde” vest eller lignende.

  Ønsker du at købe billet med mulighed for at medbringe servicehund, skal du kontakte Folketeatrets eksterne billetkontor på tlf. 70 27 22 72, hverdage kl. 14 -17 (mandage 10-17), eller på info@billetbillet.dk

  AutismGoTo
  I samarbejde med AutismGoTo har vi udarbejdet en autismevenlige, social præsention af Folketeatret. Med en social præsentation er det lettere at planlægge og gennemføre besøget i teatret. AutismGoTo har udarbejdet sociale præsentioner af en række danske besøgssteder, f.eks. museer, attraktioner, seværdigheder, forlystelsesparker, biografer og teatre.

  Download social præsentation

  Download informationsside