Et fortryllende og magisk juleeventyr

Anbefales til børn mellem 5 og 11 år
Varighed: ca. 45 minutter

Et forunderligt og dragende juleeventyr begynder, da søstrene Maja og Babette må begive sig afsted for at finde hjælp til deres fødende mor. Sneen begynder at falde, børnene mister orienteringen og farer vild i mørket. De befinder sig pludseligt i et fremmed univers, hvor både magien og udfordringerne folder sig ud. Under den tindrende stjernehimmel er den magiske julekugle nemlig fuld af overraskelser og hemmeligheder. Nu er spørgsmålet: Vil Maja og Babette nå frem i tide?

Englene i sneen af Meridiano Teatret, er en vidunderlig smuk, nær og rørende julefortælling. Her er verden hvid som englevinger, men også mørk som den sorte nat. Englene i sneen er en lille og fin fortælling om noget, der er større end bare dig og mig. I en fortryllende og henførende scenografi bliver cellomusik fremført live, alt imens vi følger Maja og Babette i denne poetiske historie.

Efter forestillingen åbner Kunstnerisk Laboratorium, som vi har udarbejdet i samarbejde med Michael Hansen, værkstedsleder på Statens Museum for Kunst. I det Kunstneriske Laboratorium kan børnene og deres voksne udforske temaerne fra forestillingen gennem kreativ leg, der giver dem tid og plads til, at den smukke forestilling kan lagre sig – og vare længe efter tæppefald. Kunstnerisk Laboratorium er inkluderet i billetten.

Varighed Kunstnerisk Laboratorium: ca. 30 minutter

 

Producent: Meridiano Teatret
Manuskript, instruktion og visuelt design: Giacomo Ravicchio
Komponist: Jérôme Baur
Dramaturg: Bent Holm
Skuespiller og dukkefører: Elise Müller
Cellist og skuespiller: Lea Havelund Rasmussen
Værksted og teknik: Steen Molls Rasmussen
Video: Søren Knud Christensen
Kostumer: Hanne Mørup og Helene Thygesen