Himmelsk fryd for de mindste

Forestil dig en klar efterårsdag med kold luft og skyer der sejler forbi højt, højt på himmelen. Hvor langt er der til himlen? Hvad får skyerne til at svæve? Kan du høre stjernerne?

Forestil dig hvordan du besøger himlens forunderlige lyseblå uendelighed, og tager på en hvirvlende rejse sammen med vinden. Her svæver skyerne let omkring i dans, og kroppe på får rummet til at blafre, hvirvle og hviske. Hvis du lægger dig ned og kigger op, eller rykker helt tæt på en lille lyssky, kan du måske få øje på en figur, en form, en fantasi.

Himmel af Teater Minsk er en æstetisk danseforestilling, der udforsker børns oplevelse af verden omkring dem. I forestillingen, som opføres af to dansere, deler vi barnets begejstring over himlens vidunderlige uendelighed.

Efter forestillingen åbner det Kunstneriske Laboratorium, der er udarbejdet i samarbejde med Michael Hansen, værkstedsleder på Statens Museum for Kunst. I det kunstneriske laboratorium kan børn og voksne udforske temaerne fra forestillingen gennem kreativ leg, der giver børnene og deres voksne tid og plads til, at forestillingen kan lagre sig – og vare længe efter tæppefald. Kunstnerisk Laboratorium er inkluderet i billetten.

Alder: 1,5. – 5. år

Idé, koncept og koreografi: Anne Nyboe og Loa Carlslund
Instruktion: Lisa Gertum Becker
Iscenesættelse: Thomas Eisenhardt
Komponist: Claus Carlsen
Scenografi: Tanja Bovin
Lysdesign og teknik: Mikkel Jensen
Medvirkende: Anne Nyboe og Loa Carlslund
Producent: Teater Minsk

Varighed: 35 min + 30 minutter Kunstnerisk Laboratorium

Kunstnerisk Laboratorium

Læs mere