Hvis vi må for børnene

Nye tider er en stjernebesat komedie om lysten til at blive skilt efter 50 års ægteskab –  hvis man da kan få lov af de voksne børn.

Ægteparret Bill og Nancy kender hinanden til håbløshed. De er netop flyttet ind i en seniorbolig, da Nancy over aftensmaden meddeler, at hun vil skilles. Bill tager det med ro, for han har fundet en ny passion i sit liv og har fået sig en veninde. Parrets voksne sønner er dog bestyrtede, for betyder det, at hele deres barndom har været bygget på et bedrag om det perfekte ægteskab?

Spørgsmålet om, hvad kærlighed egentlig er, bringes i spil, og ingen har svarene, heller ikke sønnernes kærester, der mere eller mindre frivilligt blandes ind i samlivets krise.

Nye tider er en tankevækkende og genkendelig komedie om kærligheds- og livskriser, skildret med ærlighed, humor og håb: Det er aldrig for sent at prøve at få det bedste ud af livet.

Originaltitel: Grand Horizons
Manuskript:
Bess Wohl
Oversættelse: Henrik Lykkegaard
Instruktion: Kasper Wilton
Scenografi: Camilla Bjørnvad
Teaterforlag: Nordiska ApS
Medvirkende: Waage Sandø, Ulla Henningsen, Sonja Oppenhagen, Kasper Leisner, Marie Sandø Jondal, Kim Hammelsvang og Adam Schmidt

Varighed: 2 timer og 20 min. inkl. pause

  • Co-commissioned by and World Premiere produced in July 2019 by The Williamstown Theatre Festival, Mandy Greenfield, Artistic Director. Co-Commissioned by and the Broadway Premiere produced in December 2019 by Second Stage Theatre, Carole Rothman, Artistic Director, Casey Reitz, Executive Director.

Nye tider

Læs programmet