En hudløs monolog om tiden efter et seksuelt overgreb

Jeg hedder Louise. Jeg er 29 år, opvokset i Vordingborg og nu bosat i København. Til daglig studerer jeg på Københavns Universitet, og så skriver jeg dramatik. I sommeren 2020 blev jeg udsat for en voldtægt.

Min fortælling handler om livet efter et overgreb. Det er en fortælling om at insistere på sin egen eksistens. Det er en fortælling om sorgen, vreden, hadet, ensomheden og ikke mindst håbet. Det er en fortælling om alt det, der ikke er selve voldtægten, men det som sidder fast bagefter. Historierne stopper nemlig ikke, uanset om gerningsmanden er blevet dømt eller ej. Uanset om man har fortalt om det eller ej. Uanset om man rider på en #metoo-bølge eller ej. Alt for mange bærer på en historie som min. Og alt, alt for mange vil følge trop. Og det er altafgørende, at vi hører dem, anerkender dem og i nogle tilfælde skriver om dem. Med udgangspunkt i flygtige dagbogscitater, tankemylder, musik og monologer vil jeg fortælle om min rejse efter den voldtægt, jeg blev udsat for. 

 

En dans på kanten af Friheden er en Under huden-forestilling. Under huden er et hudløst ærligt format, hvor unge får mulighed for at skabe forestillinger baseret på egne fortællinger og fremføre dem for andre unge og interesserede.

 

Dramatiker: Louise Bindseil
Iscenesættelse: Lina Løgstrup Brygger 
Skuespiller: Louise Bindseil
Lys- og lyddesign: Nicolai Lorentzen
Dramaturg: Johanne Reynberg

 

Varighed: 50 min. uden pause