Eventyr i Sherwood

Folketeatrets Robin Hood er en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans bande, som huserer i Sherwoodskoven og stjæler fra de rige for at give til de fattige.

Anbefales til børn fra seks år
Varighed: 2 timer og 5 min. inkl. pause

 • Der er både eventyr, romantik og slåskampe og en ærlig harme over social ulighed på spil i Robin Hood, og mange af de elskede figurer og scener, som vi husker, er også med: Den ikke helt fromme broder Tuck, den stærke lille John, som er mester i stokkekamp, sheriffen af Nottingham, som aldrig har held med at fange Robin, den grådige prins John, som misbruger sit job som vikar for sin bror, kong Richard og ikke mindst lady Marian, hvis hjerte Robin Hood vinder i en bueskydningskonkurrence.

  Men ikke alt er ved det gamle, for kvinderne omkring denne kække bande slår mindst lige så godt fra sig som mændene, som de er overlegne i både kløgt, mod og bueskydning. Vi oplever Robins udvikling fra ubekymret drengerøv til bevidst, ung mand, der tager ansvar for at ændre samfundets uretfærdigheder.

  Manuskript: Ken Ludwig
  Oversættelse: Henrik Lykkegaard
  Instruktion: Frede Gulbrandsen
  Scenografi: Julie Forchhammer
  Koreografi: Sofie Akerø
  Stuntkoreograf: Klaus Hjuler
  Lysdesign: Lars Schou
  Lyddesign: Steen Larsen
  Komponister og musikere: Jullie Hjetland, Kirstine Lindemann, Hans Find Møller
  Medvirkende: Christopher Læssø, Emilie Rasmussen, Jesper Riefensthal, Josefine Tvermoes, Mathias Sprogøe Fletting, Jon Lange, Morten Christensen og Magnus Bruun