Om at være vild på forskellige måder

Anbefales til børn mellem 7 og 12 år.
Varighed: 50 minutter

En dag var jeg så vild indeni, at jeg bare stak af. Tog min cykel og drønede afsted. Jeg blev ved med at cykle, indtil jeg nåede ud i vildmarken, og der ville jeg leve i den vilde natur sammen med de vilde væsner. Jeg ville være vild med vilje!

Vild er en forestilling om at have kroppen og hovedet fuld af energi. Vilde følelser. Vild jubel. Vildt raseri. Vild fantasi. Vi har alle et indre vilddyr, det er bare forskelligt, hvordan det kommer til udtryk. Hos nogle vil vildskaben bare ud at løbe, springe og skrige, og hos andre er det den vilde fantasi, der skal ud gennem tegninger eller historier. Fælles er, at det vilddyr, vi har indeni, jo ikke er vildt hele tiden, men har brug for at komme ud af og til.

Efter forestillingen åbner Kunstnerisk Laboratorium, der er udarbejdet i samarbejde med Michael Hansen, værkstedsleder på Statens Museum for Kunst. I Kunstnerisk Laboratorium kan børn og voksne udforske temaerne fra forestillingen gennem kreativ leg, der giver børnene og deres voksne tid og plads til, at forestillingen kan lagre sig – og vare længe efter tæppefald. Kunstnerisk Laboratorium er inkluderet i billetten.

Varighed Kunstnerisk Laboratorium: 30 minutter

 

Producent: Limfjordsteatret
Instruktion:
 Steen Nedergaard Haugesen
Scenografi og illustrationer: Klara Espersen
Kostumer: Lene Bek Nielsen
Medvirkende: Asger Kjær, Stisa Søgaard og Jimmy Nyborg