En forunderlig opdagelsesrejse for de allermindste

Anbefales til børn fra seks måneder til fire år
Varighed: ca. 35 minutter

Med et plask er vi i gang! Fodaftryk på sort gulv. Et håndaftryk på en arm. Legende og fængslende inviteres de allermindste til en opdagelsesrejse i et legende sanseligt univers. Med ler, vand, hænder og lyd går en musiker og en skuespiller på opdagelse i sansernes foranderlige og fængslende verden. Former og figurer opstår og forsvinder igen. Leret er i konstant forandring. Der bliver udformet tegninger, sat aftryk og spor på både gulv, i vandet og på hinanden. Og med de væsentligste ord for de mindste: ’Mere!’, ’Stop!’, ’Nu!’, ’Giv mig den!’ og ’Tak! udforsker de to medvirkende, hvordan vi sætter aftryk på hinanden, når vi leger sammen.

Aftryk er en legende scenekunstoplevelse, der får det mindste publikum til at gyse af fryd, når den første plet bliver sat, grine af fornøjelse, når den rene scenografi bliver rodet til, og tryllebindes af musikken, der bliver skabt med de elementer, som indgår i forestillingen.

Efter forestillingen åbner det Kunstneriske Laboratorium, som vi har udarbejdet i samarbejde med Michael Hansen, værkstedsleder på Statens Museum for Kunst. I det Kunstneriske Laboratorium kan børnene og deres voksne udforske temaerne fra forestillingen gennem kreativ leg, der giver dem tid og plads til, at den smukke forestilling kan lagre sig – og vare længe efter tæppefald. Det Kunstneriske Laboratorium er inkluderet i billetten.

Varighed Kunstnerisk Laboratorium: ca. 30 minutter

Idé og instruktion: Gertrud Exner
Skuespiller: Maria Grønlund Malling
Musiker: Simon Voigt
Medinstruktør: Catherine Poher
Kostumer: Signe Birk
Foto: Bart Koostra

Teateravisen.dk

En legende, sansende forestilling med ler i alle former, der undersøgende og nysgerrigt inkluderer sit unge publikum til UG og får os voksne til at smile genkendeligt over børnelogikken i legens spilleregler